Ecoled.hu LED szaküzlet és webáruház Debrecen
Ecoled.hu LED szaküzlet és webáruház Debrecen
Ecoled.hu LED szaküzlet és webáruház Debrecen

Néhány érdekesség a LED fényforrásokról

Csaknem 60 évvel azután, hogy elkezdték kivilágítani utcáinkat és otthonainkat, betiltják a halogénizzók forgalmazását Európában

Mit tud a legfejlettebb, okostelefonról irányítható, egészen sokoldalú világítási rendszer. Nehéz elhinni, de idestova három éve már annak, hogy bemutatkozott a Philips Hue okoslámparendszere

A világítástechnika vezető márkájának hálózatba csatlakoztatható, okostelefonról kezelhető rendszere járt nálunk.

2017.08.31 10:20

Manapság, a kütyük világában az egyik legdivatosabb figyelemfelkeltő, vásárlást ösztönző fogalom az „okos”. Okostelefon után láttunk már okostévét, hozzá okos távirányítót, okosórát, okos karperecet, okos kerékpárt is, és ne feledkezzünk el a kiállításokon és technológiai demókban annyit emlegetett okosotthonról sem. Utóbbinak meghatározó eleme lehet az olyan okoslámpa, mint a LIFX, mely az okos dolgok legkedveltebb felbukkanási helyén, a Kickstarteren mutatkozott be nagyjából két éve. Pillanatok alatt összegyűlt a támogatásra kért százezer dolláros összeg, a kampány végére pedig ennek a summának a tizenháromszorosa landolt a számlájukon.

A Google Glass második generációs kiadásával kapcsolatban már több pletyka is érkezett az elmúlt hónapok során – az egyik azt állította, hogy az új okosszemüveg Intel processzor köré épül majd és sokkal jobb akkumulátoros üzemidőt kínál, mint elődje.

Az Exeteri Egyetem kutatói szerint a halászhálók megvilágításával költséghatékonyan csökkenthető a tengeri teknősök szükségtelen pusztulásának aránya.

2017.08.23 15:07

A címben szereplő "LED izzó" szóval gyakran találkozhatunk, sok világítástechnikában jártas cég használja ezt a szót: LED izzó.

 Rekordszámú, több mint félmillió karácsonyi LED-égővel díszített fel egy 21 méteres fenyőfát egy ausztrál jogász, és ezzel már harmadszor kerülhet be a Guinness Rekordok könyvébe.

Az emberi szagot utánzó illatot kibocsájtó LED utcai lámpákat fejlesztettek ki az egyik maláj egyetem kutatói. A szél- és napenergiával működő szerkezet a nagyobb áradások során is használható.

Új központi egységet kapott a Philips Hue, ami támogatja az Apple HomeKit okosotthon technológiáját.

A Philips béta tesztelőket keres az új Philips HUE alkalmazásához.. Te kipróbálnád?

A rovarok vonzódnak a fényhez hogy lássanak. A LED izzók egyre népszerűbbek manapság és így joggal merül fel a kérdés, hogy jobban vagy kevésbé vonzzák a bogarakat rovarokat mint a hagyományos izzók.

Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu