Led webáruház - Ecoled.hu
Led webáruház - Ecoled.hu
Led webáruház - Ecoled.hu

Garancia

Garanciális ügyintézés

Az Ecoled webáruházat működtető Kidologic Kft. által forgalmazott izzók és egyéb termékek nem tartoznak a kötelező jótállás hatálya alá, azaz a 151/2003. Korm. rendelet által biztosított 1 éves jótállási idő ezekre nem vonatkozik. A forgalmazott termékek között azonban több olyan található, melyre az adott gyártó (V-TAC, Philips), vagy a maga a Kidologic Kft önkéntes jótállást vállal. Az önkéntes jótállás lényege, hogy a fogyasztó számára a jogszabályokon felül biztosított jogon túl ad lehetőséget a hibás termékekkel kapcsolatos problémák megoldására.

Részletes fogyasztói tájékozató: https://ecoled.hu/shop_help.php

A garanciális igényeket a Szolgáltató az alábbi ügymenet alapján kezeli:

A Fogyasztó minden esetben írásban kell jelezze a Szolgáltatónak garanciális igényének rögzítését a rendeles@ecoled.hu e-mail címen.

Minden bruttó 10.000 Ft (termék egységár) alatti értékű garanciális igény esetén a Fogyasztó saját költségén az alábbi címre elküldi a meghibásodott termékeket:

Kidologic Kft. 4034 Debrecen, Vámospércsi út 40. Ecoled

A Fogyasztó a csomagba a terméken túlmenően a vásárlást igazoló dokumentumának (számlájának) másolatát is mellékeli. Amennyiben ezen bizonylat nem kerül mellékelésre, erre a Szolgáltató 8 napos elküldési határidővel írásbeli (e-mail) felszólítást küld. Ha ezt követően sem történik meg a vásárlást igazoló bizonylat megküldése a Szolgáltató felé, akkor újabb 8 napos határidővel az - Fogyasztó kifejezett írásbeli kérésére - a fogyasztó költségének terhére a Szolgáltató visszaküldi a Fogyasztó által megjelölt címre a szóban forgó terméke(ke)t . Ellenkező esetben a garanciális csere nem fog megtörténni és 30 napos tárolást követően a termék megsemmisítésre kerül.

Amennyiben a Szolgáltatónak elküldött termék - alapos műszaki bevizsgálást követően -,mégsem hibás, azt a fogyasztó költségének terhére a Szolgáltató visszaküldi a Fogyasztó által megjelölt címre. Ezen felül a Szolgáltató jogosult tételenként 1.000 Ft + Áfa bevizsgálási díjat kiterhelni a Fogyasztó felé.

Amennyiben a Szolgáltatónak elküldött termék - alapos műszaki bevizsgálást követően -, ténylegesen hibás, azt a Szolgáltató saját költségén kicseréli vagy javíttatja, illetve a saját költségének terhére a Szolgáltató díjmentesen visszaküldi a Fogyasztó által megjelölt címre.

Minden bruttó 10.000 Ft (termék egységár) feletti értékű garanciális igénye esetén a Fogyasztó által megjelölt magyarországi címre a Szolgáltató saját költségén futárt küld a meghibásodott termékekért, amelyben a terméken túlmenően a Fogyasztó a vásárlást igazoló bizonylat (számla) másolatát is mellékeli. (Nagykereskedő partnerek esetén szállítólevél). Visszaérkezést és műszaki bevizsgálást követően, a Szolgáltató saját költségén elküldi a csereterméket a Fogyasztó által megjelölt címre.

Minden érvényes garanciális igény esetén, abban az esetben, ha a meghibásodott termék típusa nem áll rendelkezésre (pl. készlethiány, kifutott termék) a Szolgáltató javaslatot tesz annak kiváltó termékre való cseréjére. Amennyiben a fogyasztó ezzel nem kíván élni, a termék vételárát levásárolhatja a Szolgáltatónál.

Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu