Termékek Menü
0

Csökkentse üzemeltetési költségeit váltson LED lámpára.

A LED lámpák csökkentik az üzemeltetési költségeket, és kiküszöbölik a fényforrások cseréjével járó kényelmetlenségeket a forgalmas helyeken, például a folyosókon, éttermekben és bárokban. A LED lámpatestek (álmennyezeti, mennyezeti, függesztett, mélysugárzó, szabadonsugárzó, por-és páramentes, csarnokvilágító, sínes rendszer) széles választékát kínáljuk. A LED lámpák segítségével a fényminőség és az összhatás romlása nélkül csökkenthetők a karbantartási és energiaköltségek. 

LED álmennyezeti lámpatestek LED álmennyezeti lámpatestek
Minőségi LED álmennyezeti lámpatestek. Általános világítási célokra. irodák, folyosók világítására egyaránt alkalmasak.
LED csarnokvilágítók LED csarnokvilágítók
Csarnokvilágító LED lámpatestek hosszú, akár 50000 órás élettartam. Alkalmazási területük elsősorban ipari raktárak, ipari létesítmények, csarnokok világítása.
LED por- és páramentes lámpatestek LED por- és páramentes lámpatestek
A LED lámpatestek IP65-védelemmel vannak ellátva, ami azt jelenti. hogy porbehatolás illetve vízsugár ellen védettek. Magas, 50000 órás élettartam.
LED mélysugárzó lámpatestek LED mélysugárzó lámpatestek
Mélysugárzó LED lámpatestek folyosók, beltéri közlekedők megvilágítására. Használatukkal elérhető az akár 60%-os energiamegtakarítás, 3-szoros élettartam növekedés és a fényük is sokkal szebb, mint a hagyományos lámpáké.